Verzeker jouw online succes

Bouw op ons als het fundament van jouw bedrijf met gegarandeerd resultaat!

5/5

22 reviews

Over ons

48FITS Management staat voor kwaliteit en resultaat! Wij helpen jouw bedrijf om online te groeien door onze expertise op het gebied van social media management en content creatie. Onze diensten omvatten hoogwaardige foto- en videokwaliteit op TikTok en Instagram, het overnemen van alle sociale media-activiteiten, het maandelijks genereren van nieuwe volgers, het creëren van duizenden views en het trekken van nieuwe klanten naar jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw video's viraal gaan en bieden snelle communicatie met ons complete team, waarbij alles mogelijk is. We garanderen resultaat en zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de online wereld. Leun rustig achterover en zie hoe jouw bedrijf groeit op social media.

Onze diensten

Volledig pakket

Wij bieden een breed scala aan marketingdiensten en ondersteuning voor jouw bedrijf. Van social media marketing en content creatie op TikTok en Instagram tot logo- en flyerontwerp. We hebben zelfs totaalpakketten waarbij we alles voor jou regelen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Daarnaast werken we samen met een uitzendbureau om ook personeel te kunnen leveren indien nodig. We streven naar de hoogste kwaliteit en zetten ons volledig in om jouw doelstellingen te behalen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk voorstel op maat!

Influencer campagnes

Bij 48FITS Management creëren we krachtige influencer campagnes die jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en resultaten opleveren. Ons team vindt de juiste influencer en ontwikkelt een unieke campagne die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Met onze gegarandeerde kwaliteit en resultaatgerichtheid is niets onmogelijk. Met onze innovatieve aanpak bereiken we maximaal bereik en impact voor jouw bedrijf.

TikTok content creatie & management

Wij creëren hoogwaardige TikTok-content voor diverse bedrijven. Wij regelen de cast en nemen het volledige proces van idee tot uitvoering op ons. Zo waarborgen we zorgvuldige productie en plaatsing van video's op het juiste moment. Bovendien beheren we de TikTok-accounts van onze klanten en zorgen maandelijks voor nieuwe volgers en views. Bij 48FITS Management streven we naar kwaliteit en resultaat, waarbij we tevredenheid van onze klanten garanderen. We streven altijd naar maximale online bereik en impact.

Instagram content creatie & management

Met onze unieke strategie creëren en beheren wij hoogwaardige Instagram content om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Wij staan voor kwaliteit en resultaat, en zorgen ervoor dat jouw merk opvalt met op maat gemaakte content die indruk maakt.

TikTok adverteren

Wij zijn gespecialiseerd in TikTok adverteren. We garanderen resultaat: meer volgers, views, klanten en naamsbekendheid. Meetbare resultaten en transparante voortgang zijn vanzelfsprekend. Kwaliteit, aandacht en resultaat staan voorop, en dat zien we terug in de tevredenheid van onze klanten. Vertrouw op ons om jouw bedrijf op de kaart te zetten en jouw doelgroep te bereiken via TikTok.

Instagram ads franchise leads & personeel werving

Ontdek de kracht van onze Instagram & Facebook Ads leads campagnes. Wij genereren meer franchise leads en klanten met korting vouchers. Bij 48FITS Management staan kwaliteit en resultaat voorop, en wij helpen jouw bedrijf groeien met effectieve en meetbare online marketingstrategieën.

Resultaten

Bij 48FITS Management zijn wij er trots op dat wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien op het gebied van digitale marketing en social media. Onze expertise en ervaring hebben al vele bedrijven geholpen bij het bereiken van hun marketingdoelen, met succesvolle resultaten op gebied van nieuwe volgers en views op TikTok. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun merk te laten opvallen op diverse social media platforms, waarbij wij streven naar hoge kwaliteit en effectieve strategieën om jouw doelgroep te bereiken. Laat ons je helpen bij het bouwen van jouw online aanwezigheid, zodat jouw bedrijf de groei kan bereiken die het verdient!

Reviews

Raymond
Restaurant IXI, Utrecht
Read More
Sinds kort werken wij met Samuel en zijn team samen om onze TikTok account te verbeteren. In een gezellig en down to earth gesprek, worden zaken helder uitgelegd en krijg je direct handvaten mee om aan de slag te gaan. Dikke aanrader!
Cor
30ML Coffee & Food
Read More
48FITS management naar onze tevredenheid de socials voor alle 17 vestigingen van 30ML coffee & Food, mooie en professionele content met tekst worden automatisch geplaatst. Hierdoor kunnen onze ondernemers zich focussen op de zaak. Wij zijn erg tevreden over het behaalde resultaat.
Kismet
Chiqueolatte
Read More
Our experience is very young but o so rich in satisfaction since first zoom meeting. Very good partnership but also sharing ideas bringing their professionnel knowledge Very transparent and accurate communication. Meetings with different members of the company. Excellent results of the quality work done by them ( shooting etc )or influencers or bloggers More and more followers etc

Interesse? Ontvang meer informatie!

Laat hier jouw gegevens achter, dan komen we in contact om de mogelijkheden te bespreken.

48FITS Management

Jouw online succes begint hier!

22 reviews
5/5

Volg ons ook op social media: