(+55) 254. 254. 254
Info@la-studioweb.com
Helios Tower 75 Tam Trinh Hoang Mai - Ha Noi - Viet Nam

(+55) 254. 254. 254
Info@la-studioweb.com
Helios Tower 75 Tam Trinh Hoang Mai - Ha Noi - Viet Nam

(+55) 254. 254. 254
Info@la-studioweb.com
Helios Tower 75 Tam Trinh Hoang Mai - Ha Noi - Viet Nam

Influencer marketing.

Over influencer marketing.

Ontdek wat influencer marketing voor jou kan betekenen

Waarom influencer marketing.

Influencer is een krachtige marketingtool om je bedrijf in een zo’n persoonlijke manier te presenteren naar je klanten. Influencer marketing wordt namelijk gezien als dé mond-tot-mond reclame van de 21e eeuw en ervaren als een betrouwbaar kanaal voor de eindgebruiker. Het grote netwerk achter de influencer vertrouwd op de kennis en adviezen die deze influencer in berichten, foto’s en video’s geeft. Wanneer je opzoek bent naar meer bereik, naamsbekendheid en eventueel meer verkopen schakel dan zeker een van onze influencers in!

Een aantal voordelen op een rijtje.

- Geen focus op verkooppraatjes: door content op deze manier te verspreiden, ziet jouw doelgroep het niet als verkooptruc omdat het persoonlijk over komt. Ondanks dat dit uiteindelijk wel je doel is komt het op een veel natuurlijke manier aan bij je doelgroep.
- Je bereikt snel je doelgroep: Wanneer je de juiste influencer hebt, kun je snel en gemakkelijk bij je doelgroep komen. Dat zijn namelijk zijn/haar volgers. Daarom doen wij ook research naar de juiste influencer die past bij jouw doelgroep.
- Authentiek: influencers tillen je marketing naar de next level. Het is niet voor niets dat ze een grote groep volgers hebben. Dit leidt tot meer betrokkenheid. Mensen vinden de content van de influencer waarschijnlijk leuk en het heeft iets authentieks.
- Personal branding: door bepaalde influencers te associëren met jou bedrijf geeft het al meteen een vertrouwelijke band met jouw klanten. De influencer zorgt er namelijk voor dat jouw bedrijf betrouwbaar overkomt omdat influencers al een bekend gezicht zijn. Door bepaalde influencers in te zetten voor jouw bedrijf creëer je een samen met jou bedrijf een persoonlijke band, dit zal leiden tot meer verkopen en herkenbaarheid.

Alle influencer marketing pakketten.

Maak een succes van jouw product of dienst!

1000 tot +50.000
volgers.

 • Influencers met 1000 tot 5000 volgers
 • Goede kwaliteit content
 • Ontvang content voor eigen gebruik
 • Maximaal 15 mini-influencers per campagne in jouw niche
Ben jij net begonnen met je bedrijf en wil jij graag gebruik maken van verschillende influencers. Maar heb je hier weinig kennis over en weet je niet hoe je te werk moet gaan? Laat alle research maar ons over en wij zorgen voor een megacampagne met maximaal 15 mini-influencers in jouw doelgroep. Door deze manier wordt jouw product of dienst in één
keer 15 keer gepromoot!
 • Influencers met 5000 tot 10.000 volgers
 • Hoge kwaliteit content
 • Ontvangt content voor eigen gebruik
 • Maximaal 10 micor influencers per campagne in jouw niche
Ben jij al wat langer bezig met jouw bedrijf en ben jij klaar voor de volgende promotie voor jouw bedrijf? Maak dan gebruik van een Micro Influencer campagne. Met deze campagne maken we gebruik van influencers tussen de 5.000 en 10.000 volgers om zo een nog groter bereik te creëren voor jou bedrijf en meer verkopen uiteraard!
 • Influencers met 10.000 tot 50.000 volgers
 • 5 influencers in jouw niche
 • 5 foto’s voor eigen gebruik 
Ben jij klaar om een investering te doen in influencers met een bereik van 10.000 tot 50.000 volgers? Kies dan voor deze influencer marketingcampagne een creëer zo het grootste bereik voor jou bedrijf!
 • Influencer met meer dan 50.000 volgers
 • 1 persoonlijke influencer
 • 1 feedpost + story
 • 5 foto’s voor eigen gebruik
 • Hoge kwaliteit content
Wil jij graag een samenwerking met één grote influencer in jouw doelgroep? Maak dan gebruik van de Personal Influencer Campagne en zorg voor meer verkopen, bereik en naamsbekendheid voor jouw bedrijf!

Jouw online succes begint hier.

Are you ready?

Jouw online succes begint hier.

Are you ready?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart