(+55) 254. 254. 254
Info@la-studioweb.com
Helios Tower 75 Tam Trinh Hoang Mai - Ha Noi - Viet Nam

(+55) 254. 254. 254
Info@la-studioweb.com
Helios Tower 75 Tam Trinh Hoang Mai - Ha Noi - Viet Nam

(+55) 254. 254. 254
Info@la-studioweb.com
Helios Tower 75 Tam Trinh Hoang Mai - Ha Noi - Viet Nam

Wie we zijn.

Samuel Omorogbe.

CEO, Manager, Influencer, Model & Coach.

Als CEO, Manager, Influencer, Model & Coach ben ik van alle markten thuis. Na de vele samenwerkingen op instagram die elke maand meer werden heb ik besloten om er meer uit te halen. Door mijn eigen management help ik modellen en influencers aan meer samenwerkingen en fotoshoots. Alles wat ik heb geleerd zal ik toepassen in mijn management. Naast de vele ervaring in het Instagram wereldje heb ik ervaring opgedaan en contact gehad met veel verschillende bedrijven.

 Van de horeca en je mindset tot online marketing en sales, ik heb het allemaal gedaan. Deze vaardigheden komen dan ook allemaal terug in de business coaching en de marketing consults. Ook heb ik naast het Management al een aantal andere bedrijven succesvol opgestart. 

Ons team.

Leer ons kennen!

Modellen & Influencer.

Ons uniek netwerk van modellen en influencers.

Modellen.

Wij beschikken over een erg groot bestand aan modellen. Maandelijks voegen we weer nieuwe modellen aan ons bestand toe om zo divers mogelijk te zijn voor elk bedrijf. Elk model is op aanvraag bij ons beschikbaar en zorgen wij ervoor dat alles flexibel verloopt. Mocht je nieuwsgierig zijn naar ons volledige modellenbestand? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Influencers.

Wij beschikken over een zeer groot netwerk aan influencers. Daarom zit er voor elk bedrijf een passende influencer bij. Hieronder kan je een aantal van onze influencers zien. Het bereik van influencers gaat van 2000 volgers tot aan 200 000+ volgers.

Wil je ons netwerk van modellen en influencers ontdekken? Neem dan contact met ons op en ontvang een overzicht van ons uniek netwerk.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart